ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLE KUTLANDI

22.03.2024 53

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 12. Sınıf öğrencimiz Mükerrem Dal’ın yapmasının ardından “Bayrak” adlı şiir okundu. Talha ERTAŞ’IN “Onbaşı Seyit” adlı konuşmasının ardından 10. Sınıf öğrencilerimiz Gözde Nur Yanatma, Özlem Gökdağ ve Şevval Küçükaydın “Çanakkale içinde vurdular beni” adlı türküyü seslendirdiler. Eren TÜRKÜCÜ’nün “Bir Yolcuya” adlı şiirini okuması ve Çanakkale oratoryosuyla program sona erdi.

Sadece cephede değil, cephe gerisinde kalanların da savaştığı bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Deniz Zaferimizin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanımızı savunan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

22-03-2024